FÅ HJÆLP TIL

Stress, angst, sorg og livskrise

Føler du dig ramt af livet? Har belastningerne været større end dine ressourcer længe? – Og mærker du, at kroppen, følelser eller tanker reagerer? Så kontakt mig hjertens gerne for at høre nærme til et forløb i retning af dybere forståelse, håndtering, selvomsorg og konkrete værktøjer. Alt sammen med fokus på at få kontakt til det, der er gavnligt for netop dig på den længere bane. 

Længerevarende belastning kan påvirke både krop, tanker, følelser og sociale relationer

Jeg er erfaren i at møde dig åbent, fordomsfrit og nærværende. Med flere års erfaring i samtaler- og gruppeforløb for mennesker ramte af stress, angst og livskrise har jeg en stor forståelse for, at det er mange forskellige situationer, livsvilkår og belastninger, som kan presse på og hobe sig op på den længere bane. 

Vi får fokus på at lande i netop din situation, sammen danne overblik og finde en vej til de værktøjer og støtte, som virker for netop dig.

Udtalelser fra tidligere klienter

”Tusind, tusind tak for din støttende, omsorgsfulde, nærværende og anerkendende tilgang til mig som klient, for ikke at tale om din professionalisme og dygtighed i dit fag. Du har været en ren inspiration og jeg har virkelig lært meget og følt mig accepteret og forstået i din måde at hjælpe mig.”

C, 29 år 

“Jeg kan varmt anbefale Gitte! Gitte var rigtig god til at lytte til mine udfordringer. Hun var lynhurtig til at forstå problemet, og rigtig god til at give mig et godt overblik over mine tanker og følelser. Endvidere til at give mig værktøjer til håndtering af min angst, som er min helt store udfordring. Jeg havde stor glæde af at være åben om mine udfordringer, og Gitte har i høj grad bidraget til en succesfuld behandling. Kæmpe stor tak herfra.” 

Søren, hjertepatient

“Gitte har været en stor hjælp og et fast holdepunkt for mig gennem de seneste par måneder, hvor jeg har været sygemeldt med stress. I løbet af otte sessioner har vi fundet frem til, hvad der lægger til grund for den stress og angst, jeg oplever, og hvordan jeg kan bekæmpe det. Samtalerne med Gitte er altid behagelige og naturlige, og jeg har hele tiden haft en følelse af at være i trygge og meget kompetente hænder. Jeg kan kun give Gitte mine bedste anbefalinger.”

Mand, 36 år, stress

“Du har været en kæmpe støtte i en svær tid. Din empati og din evne til at møde mig der hvor jeg var har betydet enormt meget for min udvikling. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer som jeg har kunne bruge mange steder i mit liv. Jeg er så glad for vores forløb. Tusind tak for at du er så skøn.”

B, 32 år, kvinde, sorg og depression

“Jeg var ramt af stress pga arbejdsmæssige og private relationer der var meget belastende. Gitte var en fantastisk støtte at have igennem hele forløbet. Hun hjalp mig til at få truffet sunde beslutninger, og få lavet bedre rammer for mig selv. Herudover hjalp hun mig igennem alt det emotionelle og gav mig redskaber til selv at håndtere det, og ikke mindst håndtere og forebygge stress fremover. Gitte er virkelig behagelig og nærværende og jeg følte at jeg blev set og hjulpet der hvor jeg var fra gang til gang blev det bedre. Jeg er meget taknemmelig for, at have haft den hjælp og jeg føler ikke, at jeg kunne have gjort det selv.”

SAS, 32 år, stress og depression

“I forbindelse med mit stress forløb følte jeg at Gitte på en empatisk og faglig forsvarlig måde, førte mig godt igennem forløbet. Der var altid en god stemning og Gitte forstod at spørge ind til følsomme emner på en god måde. Samtidig fik jeg nogle gode værktøjer, så jeg kan komme videre. Mine bedste anbefalinger.”

Mand, 62 år

 

“Det har været meget gavnligt for mit forløb at have Gitte på sidelinjen. Hun var altid forberedt og samlede op på vores seneste møde og proces. Hun er dygtig og et behageligt menneske, der kan stille ind lige der hvor behovet er. Stor ros til en professionel behandler.”

A, kvinde

“Dejlig uformel atmosfære i samtalerne! Men føler sig mødt fordomsfrit og taget alvorlig. Systematiske forløb med en særdeles god faglighed! Konstruktiv feedback på samtalernes indhold og positiv rådgivning og vejledning ift. de emner som der samtales om. Kan varmt anbefales!”

Mand med stress

Info: Alle udtalelser er skrevet af klienten selv i et spørgeskema tilsendt efter afslutning af forløb. Udtalelserne er gengivet med samtykke af klient og klientens eget valg i forhold til, hvordan de ville citeres (e.g. kønsidentitet, alder, henvendelsesårsag, m.m.).