TERAPI

At starte med en god fornemmelse er utroligt vigtigt. Jeg tilbyder derfor en gratis online/telefonisk kort forsamtale á 10-15 minutter, så du bedre kan mærke, om et forløb hos mig er det rette for dig. Skriv/ring og jeg vil kontakte dig indenfor 24 timer med tid til forsamtale. 

Sammen vil vi undersøge, hvilken terapiform der lander bedst hos dig. Jeg tilbyder: 
Samtaleterapi, rådgivende coaching, onlineterapi, natur, walk’n’talk og meditationsbaserede forløb.

Samtaleterapi i lyst og venligt kliniklokale

Trænger du til støtte eller rådgivning? At blive mødt ligeværdigt, nærværende og konkret i en belastet periode i dit liv? Så kan samtaleterapi eller rådgivning coaching være en vej for dig. Jeg tilbyder en rolig, lys og indbydende psykologpraksis i naturskønne Skovby. 

Onlineterapi

Jeg har solid erfaring i onlineterapi. Flere og flere klienter nyder, hvordan terapien kan foregå i egne trygge, private og lettilgængelige rammer. Hvis du tvivler, er du velkommen til at booke en gratis online forsamtale for at mærke, om du kan blive tryg online. Jeg bruger det krypterede program Whereby som online platform. Forskning på området viser, at online samtaleterapi statistisk set har samme effekt som fysisk samtaleterapi. Alt det kræver er en computer eller tablet, hvortil du modtager et link – og du er nu klar til online samtale. 

Natur i dit ønskede omfang

Tilknyttet min psykologpraksis er en stor have. Måske har du brug for levende omgivelser til dit terapiforløb – en god kop kaffe/te på en bænk i haven? Måske er det havens bålsted, som kunne være rammen om dine terapisessioner? Eller måske er det en gåtur på stien i direkte tilknytning til haven, som er den rette walk’n’talk-ramme for netop dig? Jeg inddrager naturen i det omfang, du ønsker det.

Meditation

Metodisk er jeg certificeret og erfaren instruktør i ”Åben og Rolig”-programmet til meditationsbaseret stressreduktion. Meditations- og mindfulnessbaserede øvelser samt støttende teknikker til opmærksomheden er gavnlige i behandling af såvel stress- som angst. Derfor inkluderer jeg meditations-/mindfulnessbaserede øvelser i terapien, når det ønskes.